Купујте тобогане на надувавање и замков у Србији

Купујте тобогане на надувавање и замков у Србији

Kupujte tobogane na naduvavanje i zamkove u Srbiji

Добродошли у Додо-Инфлатаблес.цом – нашу онлајн продавницу за наскачуће дворце у Европи!

Dobrodošli u Dodo-Inflatables.com – našu onlajn prodavnicu za naskačuće dvorce u Evropi!

Уроните у наш широк избор висококвалитетних замкова на напухавање, двораца на надувавање и тобогана који додају оно мало нешто додатно свакој прилици. Било да тражите велики замак за компанију, мали замак за дечији рођендан или дворац са тобоганом за летњу забаву – код нас ћете загарантовано пронаћи оно што тражите!

Наш асортиман не укључује само разне замков за скакање, већ и широк спектар додатака, укључујући гибоне и Хуавеи дуваљке за замков за одскакање.

Достава замка и пратеће опреме у Србију кошта 335,00 €. Пакет са аксесоаром за наскок замак кошта 85,00 €. Ако је замак на лагеру, биће вам послат одмах по пријему уплате. Достава у Србију траје око 4 – 6 радних дана. Преузимање је могуће из нашег складишта у Минхену, Немачка.

Сви наши замкови испуњавају строге безбедносне стандарде ДИН ЕН 14960 и погодни су за приватну и комерцијалну употребу. Након што је замак за одскакање био испоручен, добићете детаљна упутства и одговарајући сертификат за ваш нови замак.
Ослобођење од ПДВ-а за компаније! Ако купујете као предузеће, наведите свој ПДВ број на благајни да бисте куповали без пореза.
Без обзира на то да ли сте приватник у потрази за наскочним замком за следећу породичну прославу, или сте комерцијални станодавац који жели да прошири своју понуду – наши дворци за скакање су погодни за свакога. У ствари, већина наших купаца широм Европе су компаније за изнајмљивање замкова које цене наше производе за догађаје свих величина.

Надамо се да ћете уживати у прегледању наше онлине продавнице и да сте доступни ако имате питања на цонтацт@додо-инфлатаблес.цом!

Uronite u naš širok izbor visokokvalitetnih zamkova na napuhavanje, dvoraca na naduvavanje i tobogana koji dodaju ono malo nešto dodatno svakoj prilici. Bilo da tražite veliki zamak za kompaniju, mali zamak za dečiji rođendan ili dvorac sa toboganom za letnju zabavu – kod nas ćete zagarantovano pronaći ono što tražite!

Naš asortiman ne uključuje samo razne zamkove za skakanje, već i širok spektar dodataka, uključujući gibone i Huavei duvaljke za zamkove za odskakanje.

Dostava zamka i prateće opreme u Srbiju košta 335,00 €. Paket sa aksesoarom za naskok zamak košta 85,00 €. Ako je zamak na lageru, biće vam poslat odmah po prijemu uplate. Dostava u Srbiju traje oko 4 – 6 radnih dana. Preuzimanje je moguće iz našeg skladišta u Minhenu, Nemačka.

Svi naši zamkovi ispunjavaju stroge bezbednosne standarde DIN EN 14960 i pogodni su za privatnu i komercijalnu upotrebu. Nakon što je zamak za odskakanje bio isporučen, dobićete detjna uputstva i odgovarajući sertifikat za vaš novi zamak.
Oslobođenje od PDV-a za kompanije! Ako kupujete kao preduzeće, navedite savu PDV broj na blagajni da biste kupovali bez poreza.
Bez obzira na to da li ste privatnik u potrazi za naskočnim zamkom za sledeću porodičnu proslavu, ili ste komercijalni stanodavac koji želi da proširi savu piedāvājumu – naši dvorci za skakanje su pogodni za svakoga. U stvari, većina mūsu kupaca širom Evrope su kompanije za iznajmljivanje zamkova koje cene mūsu proizvode za događaje svih veličina.

Nadamo se da ćete uživati u pārskatanju mūsu online prodavnice i da ste pieejni kā imate pitanja na contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top