Αγοράστε φουσκωτές τσουλήθρες και κάστρα αναπήδησης στην Ελλάδα

Αγοράστε φουσκωτές τσουλήθρες και κάστρα αναπήδησης στην Ελλάδα

Καλώς ήρθατε στο Dodo-Inflatables.com – το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για φουσκωτά στην Ευρώπη!

Βυθιστείτε στην εκτεταμένη ποικιλία μας από φουσκωτά υψηλής ποιότητας, φουσκωτά κάστρα και τσουλήθρες που θα προσθέσουν το κάτι παραπάνω σε κάθε περίσταση. Είτε ψάχνετε ένα μεγάλο φουσκωτό για μια εταιρική εκδήλωση, είτε ένα μικρό φουσκωτό κάστρο για ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων είτε ένα φουσκωτό κάστρο με τσουλήθρα για ένα καλοκαιρινό πάρτι – εδώ θα βρείτε εγγυημένα κάτι κατάλληλο!

Η γκάμα μας δεν περιλαμβάνει μόνο μια ποικιλία από φουσκωτά κάστρα, αλλά και ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των Gibbons και των φυσητήρων Huawei για φουσκωτά κάστρα.

αποστολή ενός φουσκωτού κάστρου και αξεσουάρ στην Ελλάδα κοστίζει 287,00 €. Ένα πακέτο με φουσκωτά αξεσουάρ κοστίζει 38,00 €. Εάν το φουσκωτό βρίσκεται σε απόθεμα, θα σας αποσταλεί αμέσως μετά την παραλαβή της πληρωμής. παράδοση στην Ελλάδα διαρκεί περίπου 4 – 6 εργάσιμες ημέρες. Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε εσείς το φουσκωτό από την αποθήκη μας στο Μόναχο της Γερμανίας.

Όλα τα φουσκωτά μας συμμορφώνονται με τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας του DIN EN 14960 και είναι κατάλληλα για ιδιωτική και εμπορική χρήση. Θα λάβετε έναν λεπτομερή οδηγό και το αντίστοιχο πιστοποιητικό για το νέο σας φουσκωτό μόλις αυτό αποσταλεί.

Απαλλαγή από ΦΠΑ για επιχειρήσεις! Εάν αγοράζετε ως εταιρεία, καταχωρίστε τον αριθμό μητρώου ΦΠΑ στο ταμείο για να πραγματοποιήσετε αγορές χωρίς φόρο.

Είτε είστε ιδιώτης που αναζητά ένα φουσκωτό κάστρο για το επόμενο οικογενειακό σας πάρτι, είτε είστε εμπορική εταιρεία ενοικίασης που θέλει να επεκτείνει τη γκάμα της, τα φουσκωτά κάστρα μας είναι κατάλληλα για όλους. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους πελάτες μας σε όλη την Ευρώπη είναι εταιρείες ενοικίασης κάστρων bouncy που εκτιμούν τα προϊόντα μας για εκδηλώσεις όλων των μεγεθών.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σας στο contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top