Köp uppblåsbara rutschkanor och hoppborgar i Sverige

Köp uppblåsbara rutschkanor och hoppborgar i Sverige

Välkommen till Dodo-Inflatables.com – vår onlinebutik för uppblåsbara saker i Europa!

Dyk ner i vårt omfattande urval av högkvalitativa uppblåsbara saker, uppblåsbara slott och rutschbanor som kommer att lägga till det lilla extra till alla tillfällen. Oavsett om du letar efter ett stort uppblåsbart slott för ett företagsevent, ett litet uppblåsbart slott för ett barnkalas eller ett uppblåsbart slott med rutschkana för en sommarfest – du kommer garanterat att hitta något passande hos oss!

I vårt sortiment finns inte bara en mängd olika hoppborgar, utan även ett brett utbud av tillbehör, bland annat Gibbons och Huawei-blåsare till hoppborgar.

Frakt av en hoppslott med tillbehör till Sverige kostar 248,00 €. Ett paket med uppblåsbara tillbehör kostar 29,00 €. Om hoppborgen finns i lager skickas den till dig direkt efter mottagen betalning. Leveranstiden till Sverige är ca 4 – 6 arbetsdagar. Det är möjligt att själv hämta upp hoppborgen från vårt lager i München, Tyskland.

Alla våra hoppborgar uppfyller de stränga säkerhetsstandarderna i DIN EN 14960 och är lämpliga för privat och kommersiellt bruk. Du kommer att få en detaljerad guide och motsvarande certifikat för din nya uppblåsbara när den har skickats.

Momsbefrielse för företag! Om du köper som ett företag anger du ditt momsregistreringsnummer i kassan för att göra skattefria inköp.

Oavsett om du är en privatperson som letar efter en hoppslott för ditt nästa familjefest eller om du är ett kommersiellt uthyrningsföretag som vill utöka ditt sortiment, passar våra hoppborgar för alla. Faktum är att de flesta av våra kunder i Europa är uthyrare av hoppborgar som uppskattar våra produkter för evenemang i alla storlekar.

Vi hoppas att du tycker om att surfa i vår onlinebutik och svarar gärna på eventuella frågor på contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top