Opblaasbare glijbanen en springkastelen kopen in Nederland

Opblaasbare glijbanen en springkastelen kopen in Nederland

Welkom bij Dodo-Inflatables.com – onze online winkel voor opblaasbare glijbanen in Europa!

Dompel jezelf onder in onze uitgebreide selectie van hoge kwaliteit inflatables, opblaasbare kastelen en glijbanen die net dat beetje extra toevoegen aan elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een grote inflatable voor een bedrijfsevenement, een klein springkasteel voor een kinderfeestje of een springkussen met glijbaan voor een zomerfeest – je vindt hier gegarandeerd iets passends!

Ons assortiment omvat niet alleen een verscheidenheid aan springkastelen, maar ook een breed scala aan accessoires, waaronder Gibbons en Huawei blowers voor springkastelen.

Het versturen van een springkussen en accessoires naar Nederland kost €148,00. Een pakket opblaasbare accessoires kost €19,00. Als het springkussen op voorraad is, wordt het direct na ontvangst van betaling naar u verzonden. Levering in Nederland duurt ongeveer 4 – 6 werkdagen. Het is mogelijk om het springkussen zelf af te halen bij ons magazijn in München, Duitsland.

Al onze springkussens voldoen aan de strenge veiligheidsnormen van DIN EN 14960 en zijn geschikt voor particulier en commercieel gebruik. U ontvangt een gedetailleerde handleiding en het bijbehorende certificaat voor uw nieuwe springkasteel zodra het is verzonden.

BTW-vrijstelling voor bedrijven! Als je als bedrijf koopt, voer dan je btw-identificatienummer in bij de kassa om belastingvrij te kopen.

Of u nu als particulier op zoek bent naar een springkasteel voor uw volgende familiefeest, of als commercieel verhuurbedrijf uw assortiment wilt uitbreiden, onze springkastelen zijn geschikt voor iedereen. In feite zijn de meeste van onze klanten in heel Europa springkasteelverhuurbedrijven die onze producten waarderen voor evenementen van alle groottes.

We wensen u veel plezier bij het bekijken van onze online winkel en beantwoorden graag al uw vragen op contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top