Купете надуваеми пързалки и надуваеми замъци в България

Купете надуваеми пързалки и надуваеми замъци в България

Добре дошли в Dodo-Inflatables.com – нашият онлайн магазин за надуваеми съоръжения в Европа!

Потопете се в нашата богата селекция от висококачествени надуваеми съоръжения, надуваеми замъци и пързалки, които ще добавят малко повече към всеки повод. Независимо дали търсите голям надуваем замък за корпоративно събитие, малък надуваем замък за детски рожден ден или надуваем замък с пързалка за лятно парти – тук гарантирано ще намерите нещо подходящо!

Асортиментът ни включва не само разнообразни надуваеми замъци, но и широка гама от аксесоари, включително Gibbons и Huawei blowers за надуваеми замъци.

Доставката на надуваем замък и аксесоари до България струва 287,00 €. Пакет с надуваеми аксесоари струва 38,00 €. Ако надуваемият дюшек е в наличност, той ще бъде изпратен до вас веднага след получаване на плащането. Доставката до България отнема приблизително 4 – 6 работни дни. Възможно е да вземете надуваемия замък сами от нашия склад в Мюнхен, Германия.

Всички наши надуваеми съоръжения отговарят на строгите стандарти за безопасност на DIN EN 14960 и са подходящи за частна и търговска употреба. Ще получите подробно ръководство и съответния сертификат за вашия нов надуваем замък, след като той бъде изпратен.

Освобождаване от ДДС за фирми! Ако пазарувате като фирма, въведете идентификационния си номер по ДДС на касата, за да направите покупки без данъци.

Независимо дали сте частно лице, което търси надуваем замък за следващото си семейно парти, или сте търговска фирма за отдаване под наем, която иска да разшири асортимента си, нашите надуваеми замъци са подходящи за всички. Всъщност повечето ни клиенти в Европа са компании за наемане на надуваеми замъци, които ценят нашите продукти за събития от всякакъв мащаб.

Надяваме се, че разглеждането на нашия онлайн магазин ще ви хареса и с удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси на contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top