Blini rrëshqitëse me fryrje dhe kështjella kërcyese në Shqipëri

Blini rrëshqitëse me fryrje dhe kështjella kërcyese në Shqipëri

Mirë se vini në Dodo-Inflatables.com – dyqani ynë online për kështjellat kërcyese në Evropë!

Zhyt veten në përzgjedhjen tonë të gjerë të kështjellave me cilësi të lartë, kështjellave me fryrje dhe rrëshqitëse që shtojnë atë pak diçka shtesë në çdo rast. Nëse jeni duke kërkuar për një kështjellë të madhe kërcyese për një ngjarje kompanie, një kështjellë të vogël për ditëlindjen e fëmijëve ose një kështjellë me rrëshqitje për një festë verore – me siguri do të gjeni atë që kërkoni me ne!

Gama jonë përfshin jo vetëm një shumëllojshmëri kështjellash kërcyese, por edhe një gamë të gjerë aksesorësh, duke përfshirë gibbons dhe ventilatorë Huawei për kështjellat kërcyese.

Transporti i një kështjelle bouncy dhe aksesorëve përkatës në Shqipëri kushton 287,00 €. Një paketë me aksesorë kështjelle bouncy kushton 38,00 €. Nëse kështjella kërcyese është në magazinë, ajo do t’ju dërgohet menjëherë pasi të merret pagesa. Dorëzimi në Shqipëri zgjat përafërsisht 4 – 6 ditë pune. Marrja është e mundur nga magazina jonë në Mynih, Gjermani.

Të gjitha kështjellat tona kërcyese plotësojnë standardet strikte të sigurisë të DIN EN 14960 dhe janë të përshtatshme për përdorim privat dhe komercial. Pasi të jetë dërguar kështjella kërcyese, do të merrni udhëzime të hollësishme dhe certifikatën përkatëse për kështjellën tuaj të re të kërcimit.
Përjashtim nga TVSH për kompanitë! Nëse jeni duke blerë si biznes, jepni numrin tuaj të TVSH-së në arkë për të blerë pa taksa.
Pavarësisht nëse jeni një individ privat që kërkon një kështjellë kërcyese për festën e radhës familjare, apo jeni një pronar komercial që dëshiron të zgjerojë ofertën tuaj – kështjellat tona kërcyese janë të përshtatshme për të gjithë. Në fakt, shumica e klientëve tanë anembanë Evropës janë kompani të marrjes me qira të kështjellave që i vlerësojnë produktet tona për ngjarje të të gjitha madhësive.

Shpresojmë që të kënaqeni duke shfletuar dyqanin tonë online dhe të jeni në dispozicion nëse keni ndonjë pyetje në contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top