Kupite tobogane na naduvavanje i zamkove za skakanje u Bosnu

Kupite tobogane na naduvavanje i zamkove za skakanje u Bosnu

Dobrodošli na Dodo-Inflatables.com – našu internet prodavnicu za skakanje dvoraca u Europi!

Uronite u naš opsežan izbor visokokvalitetnih dvoraca na napuhavanje, dvoraca na napuhavanje i tobogana koji dodaju ono malo više svakoj prilici. Bilo da tražite veliki zamak za kompaniju, mali dvorac za dječiji rođendan ili dvorac sa toboganom za ljetnu zabavu – kod nas ćete zajamčeno pronaći ono što tražite!

Naš asortiman ne uključuje samo razne skakačke zamkove, već i široku paletu dodataka, uključujući gibone i Huawei puhače za naskočne dvorce.

Dostava zamka i prateće opreme u Bosnu košta 287,00 €. Paket sa bouncy castle priborom košta 38,00 €. Ako je zamak na lageru, bit će vam dostavljen odmah nakon primitka uplate. Dostava u Bosnu traje cca 4 – 6 radnih dana. Preuzimanje je moguće iz našeg skladišta u Minhenu, Njemačka.

Svi naši zamkovi zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde DIN EN 14960 i pogodni su za privatnu i komercijalnu upotrebu. Nakon otpreme dvorca za odskakanje, dobit ćete detaljna uputstva i odgovarajući certifikat za vaš novi zamak.
Oslobođenje od PDV-a za kompanije! Ako kupujete kao poslovni subjekt, navedite svoj PDV broj na blagajni kako biste kupovali bez poreza.
Bez obzira na to da li ste privatnik u potrazi za naskočnim dvorcem za sljedeću porodičnu proslavu, ili ste komercijalni iznajmljivač koji želi proširiti svoju ponudu – naši naskočni dvorci su pogodni za svakoga. Zapravo, većina naših kupaca širom Europe su kompanije za iznajmljivanje zamkova koje cijene naše proizvode za događaje svih veličina.

Nadamo se da ćete uživati ​​u pregledavanju naše online trgovine i dostupni smo ako imate pitanja na contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top