Cumpărați tobogane gonflabile și castele gonflabile în România

Cumpărați tobogane gonflabile și castele gonflabile în România

Bine ați venit la Dodo-Inflatables.com – magazinul nostru online pentru gonflabile în Europa!

Scufundați-vă în selecția noastră extinsă de gonflabile de înaltă calitate, castele gonflabile și tobogane gonflabile care vor adăuga acel ceva în plus la orice ocazie. Fie că sunteți în căutarea unei gonflabile mari pentru un eveniment corporativ, a unui castel gonflabil mic pentru o petrecere de aniversare a copiilor sau a unui castel gonflabil cu tobogan pentru o petrecere de vară – cu siguranță veți găsi aici ceva potrivit!

Gama noastră nu include doar o varietate de castele gonflabile, ci și o gamă largă de accesorii, inclusiv Gibbons și suflante Huawei pentru castele gonflabile.

Expedierea unui castel gonflabil și a accesoriilor în România costă 437,00 €. Un pachet de accesorii gonflabile costă 38,00 €. Dacă gonflabilul este în stoc, acesta vă va fi expediat imediat după primirea plății. Livrarea în România durează aproximativ 4 – 6 zile lucrătoare. Este posibil să ridicați singur castelul gonflabil de la depozitul nostru din München, Germania.

Toate gonflabilele noastre respectă standardele stricte de siguranță DIN EN 14960 și sunt potrivite pentru uz privat și comercial. Veți primi un ghid detaliat și certificatul corespunzător pentru noua dvs. gonflabilă odată ce aceasta a fost expediată.

Scutire de TVA pentru companii! Dacă achiziționați în calitate de companie, introduceți numărul dvs. de identificare TVA la finalizarea comenzii pentru a face achiziții scutite de taxe.

Fie că sunteți un particular care caută un castel gonflabil pentru următoarea petrecere de familie, fie că sunteți o companie comercială de închiriere care dorește să își extindă gama, castelele noastre gonflabile sunt potrivite pentru toată lumea. De fapt, cei mai mulți dintre clienții noștri din Europa sunt companii de închiriere de castele gonflabile care apreciază produsele noastre pentru evenimente de toate dimensiunile.

Sperăm că vă veți bucura de navigarea în magazinul nostru online și vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți la contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top