Kjøp oppblåsbare sklier og hoppeslott til Norge

Kjøp oppblåsbare sklier og hoppeslott til Norge

Velkommen til Dodo-Inflatables.com – vår nettbutikk for oppblåsbare hoppeslott i Europa!

Ta et dypdykk i vårt omfattende utvalg av oppblåsbare hoppeslott og sklier av høy kvalitet som vil tilføre det lille ekstra til enhver anledning. Enten du er på utkikk etter en stor hoppeslott til et bedriftsarrangement, et lite oppblåsbart slott til barnebursdagen eller et hoppeslott med sklie til sommerfesten – her finner du garantert noe som passer!

I vårt sortiment finner du ikke bare en rekke hoppeslott, men også et bredt utvalg av tilbehør, blant annet Gibbons og Huawei-blåsere til hoppeslott.

Frakt av hoppeslott og tilbehør til Norge koster €359,00. En pakke med oppblåsbart tilbehør koster €59,00. Hvis hoppeslottet er på lager, sendes det til deg umiddelbart etter at betalingen er mottatt. Levering til Norge tar ca. 4-6 virkedager. Det er mulig å hente hoppeslottet selv fra vårt lager i München, Tyskland.

Alle våre hoppeslott oppfyller de strenge sikkerhetsstandardene i DIN EN 14960 og er egnet for privat og kommersiell bruk. Du vil motta en detaljert veiledning og et sertifikat for din nye oppblåsbare når den er sendt.

Momsfritak for bedrifter! Hvis du kjøper som bedrift, kan du oppgi MVA-nummeret ditt i kassen for å kjøpe momsfritt.

Enten du er en privatperson på jakt etter en hoppeslott til neste familiefest, eller du er et kommersielt utleieselskap som ønsker å utvide sortimentet, passer hoppeslottene våre for alle. De fleste av våre kunder i Europa er faktisk utleiefirmaer som leier ut hoppeslott, og som setter pris på våre produkter til arrangementer i alle størrelser.

Vi håper du liker å surfe rundt i nettbutikken vår, og svarer gjerne på spørsmål på contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top