Nákup nafukovacích skluzavek a skákacích hradů do České republiky

Nákup nafukovacích skluzavek a skákacích hradů do České republiky

Vítejte uz Dodo-Inflatables.com – mūsu internetovém obchodě s nafukovacími skluzavkami v Evropi!

Ponořte se do naší široké nabídky vysoko kvalitních nafukovacích atrakcí, nafukovacích hradů a skluzavek, které dodají každé příležitosti něco turklāt. Ať už hledáte velký nafukovací hrad na firemní akciju, malý nafukovací hrad na dětskou narozeninovou oslavu vai skákací hrad se skluzavkou na letní párty – šeit zaručeně atrodáte něco vhodného!

Naše nabídka iekļauj tikai dažādas skákací hrady, ale arī широkou škálu příslušenství, including Gibbonů a foukaček Huawei pro skákací hrady.

Doprava skákacího hradu a příslušenství do České republiky стоит 185,00 €. Balíček nafukovacích doplňků maksā 29,00 €. Pokud je nafukovadlo skladem, būs jums odesláno ihned po saņemení platby. Dodání do České republiky trvá aptuveni 4 – 6 pracovních dnů. Skákací hrad je možné si osobně vyzvednout v našu skladu v Mnichově v Německu.

Visas mūsu nafukovací hrady splňují přísné bezpečnostní normas DIN EN 14960 a je vhodné pro soukromé i komerční použití. Po odeslání nafukovacího hradu saņemiet detalizētu návod a príslušný sertiát k jūsuemu novému nafukovacímu hradu.

Osvobození od DPH pro firma! Pokud nakupujete kā firma, zadejte u pokladny své identifikční číslo pro DPH, laiste mohli nakupovat bez daně.

Ať už esat soukromá persona, která hledá skákací hrad pro svou příští rodinnou oslavu, vai esat komerční půjčovna, která vēlas paplašřit savu sortimentu, mūsu skákací hrady jsou vhodné pro každého. Ve skutečnosti většinu našich zákazníků po celé Evropě tvoří půjčovny skákacích hradů, které oceňují naše výrobky pro akce všech sizeí.

Doufáme, ka se jums prohlížení наш internetového obchodu будет лиbit, a na contact@dodo-inflatables.com jums rádi zodpovíme visas jūsu dotācijas!

Shopping Cart
Scroll to Top