Felfújható csúszdák és ugrálóvárak vásárlása Magyarországra

Felfújható csúszdák és ugrálóvárak vásárlása Magyarországra

Üdvözöljük a Dodo-Inflatables.com – felfújható játékok online boltja Európában!

Merüljön el kiváló minőségű felfújható játékok, felfújható várak és csúszdák széles választékában, amelyek minden alkalomhoz hozzáteszik azt a kis pluszt. Akár egy nagy felfújható légvárat keres egy céges rendezvényre, akár egy kis felfújható várat egy gyermekszülinapi partira, vagy egy ugrálóvárat csúszdával egy nyári partira – itt garantáltan talál valami megfelelőt!

Kínálatunkban nem csak különféle ugrálóvárak, hanem kiegészítők széles választéka is megtalálható, beleértve a Gibbonokat és a Huawei fúvókákat az ugrálóvárakhoz.

Egy ugrálóvár és tartozékainak szállítása Magyarországra 234,00 euróba kerül. Egy csomag felfújható tartozék 35,00 €-ba kerül. Ha a felfújható légvár raktáron van, a fizetés beérkezése után azonnal elküldjük Önnek. A szállítás Magyarországra kb. 4-6 munkanapot vesz igénybe. Lehetőség van arra, hogy az ugrálóvárat saját maga vegye át müncheni raktárunkból.

Minden felfújható légvárunk megfelel a DIN EN 14960 szigorú biztonsági előírásoknak, és alkalmas magán- és kereskedelmi használatra. A kiszállítás után részletes útmutatót és a megfelelő tanúsítványt kap új felfújható légvárához.

HÉA-mentesség cégek számára! Ha cégként vásárol, adja meg a pénztárnál az áfa-azonosítószámát, hogy adómentesen vásárolhasson.

Akár magánszemély, aki ugrálóvárat keres a következő családi partijára, akár kereskedelmi bérlő cég, aki bővíteni szeretné kínálatát, ugrálóváraink mindenki számára alkalmasak. Valójában a legtöbb ügyfelünk Európa-szerte olyan ugrálóvár-bérlő cégek, akik mindenféle méretű rendezvényre értékelik termékeinket.

Reméljük, hogy élvezettel böngészi online áruházunkat, és bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk a contact@dodo-inflatables.com címen!

Shopping Cart
Scroll to Top