Køb oppustelige rutsjebaner og hoppeborge til Danmark

Køb oppustelige rutsjebaner og hoppeborge til Danmark

Velkommen til Dodo-Inflatables.com – vores onlinebutik for oppustelige produkter i Europa!

Dyk ned i vores omfattende udvalg af hoppeborge og rutsjebaner af høj kvalitet, som vil tilføje det lille ekstra til enhver lejlighed. Uanset om du leder efter en stor hoppeborg til et firmaarrangement, en lille hoppeborg til en børnefødselsdag eller en hoppeborg med rutsjebane til en sommerfest – så finder du med garanti noget, der passer til dig her!

Vores sortiment omfatter ikke kun en række hoppeborge, men også en bred vifte af tilbehør, herunder Gibbons og Huawei-blæsere til hoppeborge.

Forsendelse af en hoppeborg med tilbehør til Danmark koster €184,00. En pakke med oppusteligt tilbehør koster 25,00 €. Hvis hoppeborgen er på lager, bliver den sendt til dig umiddelbart efter modtagelse af betaling. Levering til Danmark tager ca. 4 – 6 arbejdsdage. Det er muligt selv at afhente hoppeborgen på vores lager i München, Tyskland.

Alle vores hoppeborge overholder de strenge sikkerhedsstandarder i DIN EN 14960 og er velegnede til privat og kommerciel brug. Du vil modtage en detaljeret vejledning og det tilhørende certifikat til din nye hoppeborg, når den er blevet afsendt.

Momsfritagelse for virksomheder! Hvis du køber som virksomhed, skal du indtaste dit momsregistreringsnummer ved kassen for at foretage skattefrie køb.

Uanset om du er en privatperson, der leder efter en hoppeborg til din næste familiefest, eller du er et kommercielt udlejningsfirma, der ønsker at udvide dit sortiment, er vores hoppeborge velegnede til alle. Faktisk er de fleste af vores kunder i hele Europa udlejere af hoppeborge, som værdsætter vores produkter til arrangementer i alle størrelser.

Vi håber, du vil nyde at surfe rundt i vores onlinebutik, og vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have på contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top