Nakup napihljivih toboganov in nabitih gradov v Sloveniji

Nakup napihljivih toboganov in nabitih gradov v Sloveniji

Dobrodošli na Dodo-Inflatables.com – naši spletni trgovini z napihljivimi objekti v Evropi!

Potopite se v našo bogato izbiro visokokakovostnih napihljivih izdelkov, napihljivih gradov in toboganov, ki bodo vsaki priložnosti dodali nekaj več. Ne glede na to, ali iščete velik napihljiv grad za poslovni dogodek, majhen napihljiv grad za otroško rojstnodnevno zabavo ali skakalni grad s toboganom za poletno zabavo – tu boste zagotovo našli nekaj primernega!

Naša ponudba ne vključuje le različnih nabitih gradov, temveč tudi široko paleto dodatne opreme, vključno z napihljivimi gradovi Gibbons in pihalniki Huawei za napihljive gradove.

Pošiljka navijaškega gradu in dodatkov v Slovenijo stane 194,00 EUR. Paket napihljivih dodatkov stane 35,00 EUR. Če je napihljivi balon na zalogi, vam ga bomo poslali takoj po prejemu plačila. Dostava v Slovenijo traja približno 4 do 6 delovnih dni. Napihljivko lahko sami prevzamete v našem skladišču v Münchnu v Nemčiji.

Vsi naši napihljivci izpolnjujejo stroge varnostne standarde standarda DIN EN 14960 in so primerni za zasebno in komercialno uporabo. Ko bo vaš novi napihljivec poslan, boste prejeli podrobna navodila in ustrezen certifikat zanj.

Oprostitev DDV za podjetja! Če kupujete kot podjetje, na blagajni vpišite svojo identifikacijsko številko za DDV, da bo nakup oproščen davka.

Ne glede na to, ali ste zasebnik, ki išče napihljiv grad za naslednjo družinsko zabavo, ali ste podjetje za komercialni najem, ki želi razširiti svojo ponudbo, so naši napihljivi gradovi primerni za vse. Pravzaprav je večina naših strank po vsej Evropi podjetij za najem nabitih gradov, ki cenijo naše izdelke za dogodke vseh velikosti.

Upamo, da boste uživali v brskanju po naši spletni trgovini, na morebitna vprašanja pa vam bomo z veseljem odgovorili na spletni strani contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top