Osta puhallettavia liukumäkiä ja pomppulinnoja Suomeen

Osta puhallettavia liukumäkiä ja pomppulinnoja Suomeen

Tervetuloa Dodo-Inflatables.comiin – puhallettavien liukumäkien verkkokauppaan Euroopassa!

Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita puhallettavia laitteita, puhallettavia linnoja ja liukumäkiä, jotka tuovat pienen lisän mihin tahansa tilaisuuteen. Etsitpä sitten suurta puhallettavaa yritystapahtumaan, pientä puhallettavaa linnaa lasten syntymäpäiväjuhliin tai pomppulinnaa liukumäellä kesäjuhliin – löydät täältä taatusti jotain sopivaa!

Valikoimaamme kuuluu paitsi erilaisia pomppulinnoja, myös laaja valikoima lisävarusteita, kuten Gibbonit ja Huawei-puhaltimet pomppulinnoille.

Pomppulinnan ja tarvikkeiden toimitus Suomeen maksaa 307,00 €. Paketti puhallettavia tarvikkeita maksaa 28,00 €. Jos puhallettava linna on varastossa, se lähetetään sinulle heti maksun saatuasi. Toimitus Suomeen kestää n. 4-6 arkipäivää. Pomppulinna on mahdollista noutaa itse varastostamme Münchenistä, Saksasta.

Kaikki ilmatäytteiset pomppulinnamme täyttävät DIN EN 14960 -standardin tiukat turvallisuusvaatimukset ja soveltuvat yksityiseen ja kaupalliseen käyttöön. Saat yksityiskohtaisen oppaan ja vastaavan todistuksen uudesta puhallettavasta linnusta, kun se on lähetetty.

ALV-vapautus yrityksille! Jos ostat yrityksenä, syötä kassalla alv-tunnisteesi, jotta voit tehdä verovapaita ostoksia.

Olitpa sitten yksityishenkilö, joka etsii pomppulinnaa seuraaviin perhejuhliinsa, tai kaupallinen vuokraamo, joka haluaa laajentaa valikoimaansa, pomppulinnamme sopivat kaikille. Itse asiassa suurin osa asiakkaistamme kaikkialla Euroopassa on pomppulinnan vuokrausyrityksiä, jotka arvostavat tuotteitamme kaikenkokoisiin tapahtumiin.

Toivomme, että nautit verkkokauppamme selaamisesta, ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi osoitteessa contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top