Kupite tobogane i dvorce na napuhavanje u Hrvatskoj

Kupite tobogane i dvorce na napuhavanje u Hrvatskoj

Dobrodošli u Dodo-Inflatables.com – našu internetsku trgovinu dvoraca na napuhavanje u Europi!

Uronite u naš opsežni izbor visokokvalitetnih dvoraca na napuhavanje, dvoraca na napuhavanje i tobogana koji svakoj prilici dodaju ono malo više. Bilo da tražite veliki dvorac na napuhavanje za poslovni događaj, mali dvorac na napuhavanje za dječji rođendan ili dvorac na napuhavanje s toboganom za ljetnu zabavu – kod nas ćete zajamčeno pronaći ono što tražite!

Naš asortiman ne uključuje samo razne dvorce na napuhavanje, već i širok raspon dodataka, uključujući Gibbons i Huawei puhače za dvorce na napuhavanje.

Dostava dvorca na napuhavanje i pripadajućih dodataka u Hrvatsku košta 230,00 €. Paket s priborom za dvorac na napuhavanje košta 30,00 €. Ako je dvorac na napuhavanje na zalihi, bit će vam poslan odmah nakon primitka uplate. Dostava u Hrvatsku traje cca 4 – 6 radnih dana. Preuzimanje je moguće iz našeg skladišta u Münchenu, Njemačka.

Svi naši dvorci na napuhavanje zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde DIN EN 14960 i prikladni su za privatnu i komercijalnu upotrebu. Nakon slanja dvorca na napuhavanje dobit ćete detaljne upute i pripadajući certifikat za vaš novi dvorac na napuhavanje.
Oslobađanje PDV-a za tvrtke! Ako kupujete kao tvrtka, navedite svoj PDV broj na blagajni kako biste kupovali bez poreza.
Bez obzira jeste li privatna osoba koja traži dvorac na napuhavanje za sljedeću obiteljsku proslavu ili ste komercijalni iznajmljivač koji želi proširiti svoju ponudu – naši dvorci na napuhavanje odgovaraju svima. Zapravo, većina naših kupaca diljem Europe su tvrtke za iznajmljivanje dvoraca na napuhavanje koje cijene naše proizvode za događaje svih veličina.

Nadamo se da ćete uživati ​​u pregledavanju naše online trgovine i dostupni smo ako imate pitanja na contact@dodo-inflatables.com!

Shopping Cart
Scroll to Top